Even voorstellen

Mijn naam is Joyce en ik ben sinds 1 januari de nieuwe officemanager van Hansje Stoffel. Ik ben 30 jaar en moeder van een tweejarig dochtertje Jolie. Mijn man, Jolie en ik wonen in Rhoon. Ik hou erg van reizen, wat nu jammer genoeg wat lastig gaat met de huidige situatie. Gelukkig lees is ook erg graag en daar is nu wel genoeg tijd voor.

Negen jaar heb ik in de kinderopvang op de groepen gewerkt: peutergroepen, NSO, maar ook babygroepen, bij een erg grote organisatie. Dit heb ik met veel plezier gedaan en ik heb er veel dingen geleerd, totdat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Ik haalde veel plezier uit taken als roosters maken en klantcontact en ben opzoek gegaan naar een nieuwe baan.
Toen ik de vacature tegenkwam bij Hansje Stoffel vielen eigenlijk alle puzzelstukjes op zijn plek. De kleinschaligheid en de antroposofische basis waarop er kinderopvang wordt aangeboden trok mij direct erg aan. Na gesprekken gehad te hebben met Rogier, Maimoene en een dag meegelopen wist ik het zeker: hier wil ik werken! 
En nu is het dan zo ver, als jullie vragen hebben of ik kan jullie ergens mee helpen stuur gerust een email of bel. Ik sta jullie graag te woord. Ik hoop jullie na de lockdown ook persoonlijk te kunnen ontmoeten.

Groetjes,

Joyce

“Door het vieren van jaarfeesten worden kinderen zich bewust van het jaarverloop en stimuleren wij verbondenheid met de natuur.”

Kindercentrum Hansje Stoffel